Even geduld aub..

Aan wie leveren we?

Recreatieparken
Shortstay
Studentenhuisvesting
Huisvesting
arbeidsmigranten
Crisisopvang
Begeleid wonen

Philips L'or

Ontdek de L'OR Barista Sublime-koffiemachine met functie voor personalisatie van de hoeveelheid. Met het exclusieve systeem voor dubbele shots van L'OR Barista maak je twee espresso's tegelijk of een dubbele espresso in één kopje.


Bestellen

Een greep uit ons
klantenbestand

Waarom klanten kiezen voor Marindex

  • Jarenlange ervaring en een groot klantenbestand, we zijn er trots op!

Met onze ervaren krachten in het magazijn en servicegerichte medewerkers op kantoor werken we dagelijks hard aan de tevredenheid van onze klanten. De beste prijzen, persoonlijke service en het nakomen van afspraken. Daar staan wij voor.

  • We zijn eerlijk, dienstbaar en nuchter.

We rennen voor onze klanten en voorzien hen graag van een eerlijk advies. Je bent altijd welkom in onze showroom. Daar kun je kennismaken met ons uitgebreide assortiment en onze volledig op maat te maken inventarispakketten.

  • We ontzorgen, besparen én garanderen jarenlang hetzelfde assortiment.

Wil je vrijblijvend kennismaken of advies inwinnen van onze accountmanager? Neem dan contact op.

Inventarispakketten

Uw inventaris altijd compleet met onze inventarispakketten. De inventaris wordt verpakt per verhuureenheid. De inventarispakketten zijn af te stemmen op woningen, gasten of klanten. Zo bieden we inventarispakketten voor recreatiewoningen, arbeidsmigranten, expat woningen, asielzoekerscentra, hotels en verschillende soorten chalets. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een kennismakingsgesprek.